DITON oslavuje 25 rokov – pozrite sa na príbeh úspechu

10. 10. 2024

V roce 2024 oslavuje DITON významné jubileum – čtvrt století své existence. Z původně malé regionální firmy, kterou založili dva kamarádi z Vysočiny, se DITON postupně rozrostl a stal se významným hráčem v České republice i na Slovensku. Co stálo za úspěchem naší značky? Pojďte se společně ohlédnout za cestou, kterou jsme v DITONu ušli, a podívejte se, co formovalo naší expanzi.

V roku 2024 oslavuje DITON významné jubileum – štvrt storočie svojej existencie. Z pôvodne malej regionálnej firmy, ktorú založili dvaja kamaráti z Vysočiny, sa DITON postupne rozrástol a stal sa významným hráčom v Českej republike aj na Slovensku. Čo stálo za úspechom našej značky? Poďte sa spoločne ohlédnuť za cestou, ktorú sme v DITONe ušli, a pozrite sa, čo formovalo našu expanziu. 

Ako to všetko začalo

Vo videu k 25. výročiu spoločnosti DITON sa dozviete o začiatkoch firmy, ktoré boli plné nadšenia a improvizácie. Petr Diviš s Pavlom Ourodom spomínajú na časy, keď pracovali s minimálnymi prostriedkami a hlavne svojich vlastných rukách. „Miešali sme betón v starej miešačke, skladali dlažbu ručne a používali vysokozdvižný vozík, ktorý potreboval viac údržby, než aby fungoval,“ hovorí vo videu pán Ouroda. Vďaka odhodlaniu a tvrdej práci sa im podarilo postupne investovať do moderných technológií a rozšíriť výrobné kapacity.

Dnes je firma DITON jedným z popredných výrobcov betónových prvkov pre vonkajšiu architektúru, s najširším sortimentom v odbore. Betónové výrobky DITON sú výnimočné nielen svojím tvarom a štruktúrou povrchu, ale aj estetickými a úžitkovými vlastnosťami. Ponúkame viac ako 3000 druhov produktov, ktoré zahŕňajú priemyselné dlažby, záhradnú architektúru, palisády, bazénové lemy a mnoho ďalšieho.

Ľudia tvoria DITON

Našou hlavnou hodnotou sú ľudia – nielen tí, ktorí pracujú vo firme, ale aj naši zákazníci a obchodní partneri, s ktorými máme dlhodobé a stabilné vzťahy. Zamestnávame viac ako 300 pracovníkov, ktorí spoločne ťahajú za jeden povraz a posúvajú firmu vpred. Zavádzame moderné technológie, automatizujeme výrobu a využívame umelú inteligenciu.

Veríme, že DITON bude aj naďalej prosperovať a udávať štandardy na trhu.

Ďakujeme všetkým zamestnancom, zákazníkom a obchodným partnerom za ich dôveru a podporu počas uplynulých 25 rokov.